Jämför blancolån med Valda

  • Jämför blancolån hos Sveriges ledande banker
  • Jämför blancolån upp till 600 000 kr
  • Låt bankerna tävla om dig

Våra utvalda blancolån
kr
5 000 kr600 000 kr
år
Vill du samla befintliga lån?
Ja
Nej

Genom att inlämna ansökan accepterar du integritetspolicyn.

Dina uppgifter är skyddade
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på
310 000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6,94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7,17 %. Totalt belopp att betala: 457 643 kr. Månadskostnad: 3 178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat 2024-04-02).

Sänk kostanden genom att jämföra blancolån med Valda

Vi undrlättar för dig genom att jämföra blancolån oavsett ditt behov av att låna pengar. På Valda gör vi jobbet åt dig och låter långivarna tävla om att få dig som kund istället för att du ska behöva gå till varje enskild bank. Du behöver enbart fylla i en ansökan online på vår webbplats, och sedan sköter vi resten. Långivarna kommer att presentera sina främsta erbjudanden baserat på dina uppgifter.

  • På Valda kan du jämföra blancolån upp till 600 000 kronor
  • Låna på upp till 20 år

Jämför blancolån idag
Vad är ett blancolån?

Valda är din expert på att jämföra blancolån för bästa villkoren.

Jämför och hitta blancolån som passar dig

Ett blancolån är en form av konsumentlån avsett för privatpersoner. Det kan användas för en mängd olika ändamål, såsom att finansiera resor, genomföra renoveringar eller möta andra personliga behov. Blancolån skiljer sig från exempelvis bostadslån eller billån genom att de inte kräver någon form av säkerhet, såsom en bostad eller en bil, som garanti för lånet. Istället grundar lånebeslutet sig huvudsakligen på din kreditvärdighet och din ekonomiska situation.

Hur går det till?

⁠När du önskar ansöka om ett blancolån, är det klokt att vända dig till en låneförmedlare. Ansökan kan enkelt göras online hos oss på Valda. Du lämnar information om dig själv, din ekonomi och den önskade lånesumman. Därefter utför våra bankpartners en bedömning av din kreditvärdighet genom att granska din ekonomiska ställning, inklusive inkomst, skulder och andra relevanta faktorer.

Du har sedan full kontroll över vilket erbjudande som passar dig bäst, där det lägsta räntan vanligtvis är avgörande för många. Genom att använda Valda kan du även minimera antalet kreditupplysningar, då alla banker delar på en gemensam kreditupplysning. Det sparar både tid och ansträngning, precis som när du jämför priser på produkter online innan du väljer den mest ekonomiska återförsäljaren.

Viktigt att tänka på

Skillnader kan förekomma mellan olika blancolån från olika banker och långivare. Varje bank gör sin egen kreditbedömning och kan ta högre eller lägre risker med sina låntagare beroende på din individuella profil och det rådande ekonomiska klimatet. Därför är det klokt att jämföra villkoren noggrant för att hitta det blancolån som bäst passar din ekonomiska situation.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi erbjuder blancolån upp till 600 000 kronor, vilket är den vanligaste gränsen för lån utan säkerhet. Denna gräns är gemensam för både privatlån och blancolån. Varje ansökan utvärderas individuellt baserat på dina specifika förutsättningar, inklusive din förmåga att betala tillbaka och din kreditvärdighet. Faktorer som civilstånd, bostadsort, inkomst, anställning, nuvarande utgifter och tidigare lånehistorik beaktas. Skillnader i bedömningarna kan förekomma mellan olika banker, vilket gör det fördelaktigt att jämföra olika lånealternativ och erbjudanden. Innan du tar ett blancolån, är det viktigt att du är övertygad om att din ekonomiska situation tillåter dig att återbetala lånet inom utsatt tid, oavsett om det är för en ny TV eller en efterlängtad renovering. Det är avgörande att kunna hantera återbetalningen på ett ansvarsfullt sätt.

Gör som tusentals andra svenskar, jämför blancolån med Valda