Samla lån med Valda

  • Besked direkt från långivarna
  • Kostnadsfri ansökan
  • Jämför och finn lånet som passar dig bäst

Några av våra utvalda långivare
kr
5 000 kr600 000 kr
år
Vill du samla befintliga lån?
Ja
Nej

Genom att inlämna ansökan accepterar du integritetspolicyn.

Dina uppgifter är skyddade
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på
310 000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6,94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7,17 %. Totalt belopp att betala: 457 643 kr. Månadskostnad: 3 178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat 2024-04-02).

Samla lån och hitta bästa räntan med Valda

Vi kan hjälpa dig till de bästa villkoren för dig när du ska samla lån. Om det så är små eller stora belopp. Du behöver enbart fylla i en ansökan online på vår webbplats, och sedan sköter vi resten. Långivarna kommer att presentera sina främsta erbjudanden baserat på dina uppgifter.

  • På Valda kan du samla lån upp till 600 000 kronor
  • Låna på upp till 20 år

Samla lån
Hur gör man för att samla lån?

Valda är din expert på att jämföra och samla lån för bästa villkoren.

En smidig väg mot lägre räntor

Att hantera flera lån och krediter kan vara en riktigt knepig uppgift, som inte bara kan leda till ekonomisk förvirring utan också ökade kostnader. Fördelarna med att samla lån är dock mer uppenbara och vi på Valda hjälper dig att navigera i lånedjungeln och hitta en mer förmånlig ekonomisk väg frammåt.

Hur går det till?

⁠Processen är enkel och effektiv men fördelarna är många. Du behöver enbart göra en ansökan om jämförelse på vår hemsida så löser vi resten. Självklart är det väldigt viktigt att du som vill samla lån, i dina ansökan, är tydlig med hur stora skulder det är som du önskar baka ihop i ett lån samt om du eventuellt önskar låna ett belopp utöver det som du önskar samla. Det finns även möjlighet att dra fördel av en medsökande om det skulle vara en möjlighet. När du har skickat in din ansökan så kontaktar vi långivarna. Du får då tillgång till ett inlogg här på Valda där du kan ha full översikt över dina erbjudanden för att samla lån.

Fördelar med att samla lån

  1. Förenklad översikt: Genom att samla lån hos Valda blir ditt ekonomiska landskap mer lättöverskådligt. Istället för att jonglera olika förfallodatum, räntesatser och betalningsvillkor kan du enkelt hålla koll på allt på en och samma plats. Detta reducerar risken för missade betalningar och ger dig bättre koll på din totala skuldsituation.
  2. Lägre räntor: En av de mest tilltalande fördelarna med att samla lån är möjligheten till en sänkt genomsnittlig ränta. Med olika lån hos olika långivare kan räntorna skilja sig kraftigt. Valda är experter på att jämföra dina alternativ. Detta kan potentiellt spara dig en betydande summa pengar på sikt.
  3. Positiv kreditpåverkan: Att ha flera olika lån och krediter kan påverka din kreditvärdering negativt om de inte hanteras väl. Genom att samla lån och följa en stabil avbetalningsplan kan du gradvis förbättra din kreditvärdighet, vilket öppnar dörrar till bättre ekonomiska möjligheter.
  4. Potentiellt snabbare skuldfrihet: Genom att samla lån och potentiellt sänka räntekostnaderna kan du snabbare bli skuldfri än om du hade låtit dem vara utspridda. Detta kan öppna upp möjligheter för att tidigare nå ekonomisk frihet och fokusera på andra finansiella mål.

Hur kan vi hjälpa dig?

På Valda specialiserar vi oss på att hjälpa människor att samla lån och hitta mer fördelaktiga räntor. Genom kunnande och erfarenhet kan vi guida dig genom processen, skapa en yta för dig att jämföra olika alternativ och skapa en skräddarsydd plan som passar just din ekonomiska situation och dina mål.

Att samla lån kan vara en strategi som ger dig bättre kontroll över din ekonomi, minskade räntekostnader och en tydligare väg mot ökad ekonomisk stabilitet. Genom att luta dig mot Valdas hjälp kan du dra nytta av vår förmåga att jämföra alternativ och hjälpa dig att hitta den bästa vägen framåt för din ekonomi.

Gör som tusentals andra svenskar, samla lån med Valda