Om oss

Om Valda

Valda är ett varumärke under bolaget Klara Lån Sverige AB. Det är ett svenskt bolag som har varit verksamma sedan 2016. Bolaget har hjälpt tusentals kunder att jämföra och hitta det lån som passar dem bäst – något de fortfarande gör idag. Med många års erfarenhet inom lånebranschen vet Valda vad deras kunder behöver för att få de bästa förutsättningarna till en rättvis och gedigen kreditbedömning.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att erbjuda våra kunder en god överblick av sina lånealternativ. Vi kontaktar alla våra anslutna långivare vid en ansökan och får utifrån det fram olika alternativ som matchar kundens önskemål.

Som kund behöver du enbart ta ställning till vilket erbjudande som passar dig bäst utifrån de egenskaper som du anser vara viktigast. När du har gjort ditt val är det sedan långivaren som betalar ut ditt lån, Valda förmedlar bara affären. Vår förhoppning är att skapa förutsättningar för ett sunt klimat på den svenska lånemarknaden där kunder kan ta ställning till sina möjligheter i en jämförbar och objektiv miljö.

Vår ambition är att fortsätta utveckla vår förmedlingstjänst till förmån för både dig som kund och för långivaren då vi anser att en rättvis och schysst lånemarknad gynnar alla.

Kontakt- och företagsuppgifter

Klara Lån Sverige AB
⁠Org.nr: ⁠559011-1190

Österlånggatan 43,
111 31 Stockholm

kundservice@valda.se

Ledande befattningshavare

⁠⁠Martin Blohm

CEO

Martin är CEO på Valda och har jobbat i bolaget sedan 2018. Martin är civilekonom i grunden och har lång arbetslivserfarenhet inom ekonomi, finans och kreditförmedling.

Jonathan Flyxe

COO

Jonathan jobbar som COO på Valda sedan 2022. Han har en mångårig erfarenhet inom finansbranschen kombinerat med bakgrund inom kommunikation och marknadsföring.